Fent peces a mida, en l’àmbit de la construcció. Tant per restaurar com per fer obra nova, respectant al màxim l’arquitectura típica del país.

Realitzant les tortugades a mida per recollir i aprofitar l’aigua de la pluja, sempre adaptant la tortugada o canal a les necessitats de cada casa o masia, format de teula i color.

Totes les peces són fetes a mà, tornejar els tubs permet que sigui possible fer qualsevol mida tant en alçada com d'amplada.

Tots els accessoris i peces especials també fets a mida, això facilita la seva col·locació.
Escollint el format de la balustrada, escollint les rajoles del terra tant en format com en color.
Creant models nous segons demanda de cada client, això permet personalitzar i obtenir un espai únic.
Seleccionant les millors terres per obtenir un producte que perdurarà al pas del temps
Les piques i peces utilitàries són personalitzades, mida i color. Utilitzant les millors terres, argiles, fangs... per obtenir la màxima resistència als cops.
Tines per vi, tant per fermentar com per vinificar, seguint la mateixa trajectòria les tines són personalitzades, fetes a mida per a cada celler. Escollint quin tipus de terra és millor per cada varietat, no recomano la mateixa terra per fer blanc que per fer negres. Tampoc és el mateix per fer vins naturals sense sulfits, tenint en compta el grau de porositat, alta, mitja, baixa, micro-oxigenació..., les aportacions de la terra que poden arribar a ser pràcticament zero.